22 apr. 2011

Hjälp! Jag är en isbjörn!

Det är april. Jag sitter i bilen när insikten slår mig. Det börjar bli varmt, redan för varmt!! Jag vevar ner rutan och blir genast rädd för att dra på mig nackspärr. Nej tack! Jag vevar upp, kapslar in värmen och känner paniken. Varmt!! Och det kommer bli ännu varmare!! Det här är bara en försmak på allt som ska komma.

Jag kanske mer är en säl, jag måste ha vatten för att svalka mig. Jag är mamman som köper en stor plastpool för att jag själv ska kunna få plats.

"Nu är den sköna sommar'n här". Med sol som lockar fram mina pigmentfläckar, som tvingar mig att raka benen och som håller mig vaken på nätterna. Hjälp! Kan inte bara våren fortsätta som den är, eller är det dags för mig att hitta ett ide till den här isbjörnen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar