27 aug. 2012

Resande

Man skulle kunna sammanfatta den här sommaren, kanske till och med det senaste året, som en tid av resande. En tid där jag tvingats att sitta på ett tåg för se livet rusa förbi mig utan att kunna stoppa något utav det. En annan resa är den där jag fått lov att sitta och hålla i mig själv för att vara närvarande i den inre berg och dalbanan. Andra resor har gått till mina vänner dit jag ibland har fått fly men också för att få tanka kraft och byta ut mina tankar.  Många stationer har paserat, varningsbommar har ljudat och de vackraste färger och bilder har visat sig framför mig.

Jag har många gånger mött på sammanträffanden, eller ska vi döpa det ödet eller kanske slumpen?! Hursomhelst har jag undrat vad det vill säga mig. Är jag tillräckligt öppen får jag svaren och jag kan se de mest förunderliga mönster höra ihop och bli tacksam för något som först smärtade djupt.

Jag kommer nog aldrig fram. Livet är ju trots allt en resa. Men jag hoppas på att snart få hitta en station där jag nyfiken vill kliva av och samtidigt få en chans att skaka blåsten ur håret.

3 kommentarer:

 1. härligt linda, du är med på tåget :)
  "försöker hoppa på jag me" :)
  kram e

  SvaraRadera
 2. Du gör det bra på din resa vännen! :)
  Kramar <3

  SvaraRadera
 3. Resande betyder rörelse = utveckling. Stannar man upp kommer man uppleva kaoset i stilleståndet. Man tror att man skulle få en paus och tystnad om det inte gick så fort, men det är tvärt om. När man reser riktigt snabbt och man kommer upp i ljusets hastighet då kommer man ikapp tiden - allt står still - och man får möjligheten att överblicka situationen i sin egen takt, att ta tillvara på kunskapen man faktiskt förvärvat, oftast under de mest smärtsamma förhållanden, och hoppa på tåget igen- lite klokare, lite gladare. " Vi far, Vi flyr, Vi flyger". Är med på resan. Det går alltid att resa hit! KRAM / Anja

  SvaraRadera