7 nov. 2012

Föreläsningsdags: "Att våga möta sig själv och andra"

Det är några dagar kvar till föreläsningen på Wasabryggeriet och anmälningarna om personer som vill närvara både inspirerar och skrämmer mig. Temat är att våga möta sig själv och jag gör det igen. Både nu och då. Jag väljer att inte styras av rädslan som föds. Jag fokuserar på målet, på min inre längtan och på behovet som jag vet finns hos andra. Jag tänker på alla som hjälpt mig, hur deras ord och erfarenheter vävs in i min egen historia och hur många som faktiskt tar plats på scen bredvid mig när jag står där med Thomas denna gång. Det gör mig tacksam och stolt. Som Göran Larsson säger: "Jag gör det ändå fastän jag inte törs."
  "Linda, en småbarnsförälder med hjärtat i rockmusiken och Thomas, en farfar med rötterna i jazzen. Deras bakgrunder är olika men det gemensamma är musiken som varit en helande kraft när livet har bjudit på
utmaningar.
Båda möttes och jobbar idag på Klippan och har flera års erfarenhet av att stå på scenen som föreläsare och musiker. För första gången slår de ihop sina erfarenheter och sin musik och det har visat sig komplettera varandra på ett nytt och spännande
sätt. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar