25 jan. 2013En skapares processLyssna på "Mr Salo"

Jag kan inte stå emot när natten sveper sällskapssjuk in i rummet. Den vill att jag trots mina tunga ögonlock ska bjuda upp herr kreativitet som står och stampar i hörnet, till dans. Och jag gör det och erkänner att jag längtat efter dess lätta steg med mina.  

Sen virvlar vi runt tillsammans i mörkrets beskydd, till nattens leende  och skapar tills mina ben börjar vika sig. Jag är uttömd, sliten och har skavsår men natten tackar ödmjukt för sällskapet och blåser liv i drömmarna som skapats för en stund. Jag tittar och ler på mina verk som ensamma virvlar vackert förbi och jag ber att dem ska vara lika vackra när dagens ljus skiner på dem imorgon.

"Mr Salo", så ensam oslipad och naken, blir lämnad kvar på dansgolvet men förhoppningsvis dansar vi igen och kanske på en av Londons broar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar