8 apr. 2013

Bejakar växtkraften för en helg

Nå, vad var det nu jag ville behålla från helgens upplevelser? Var det det faktum att jag faktiskt gillar att måla med kladdkritor? Eller att min danslust blommade upp? Kanske var det skratten och tårarna jag delade med den fantastiska skaran av modiga kvinnor?! Kan jag få behålla allt, för det var ju insikterna om att se mer av allt jag redan gör som fungerar och är bra också… det var ju det där med att inte lägga så mycket fokus på hindren utan möjligheterna och växtkraften inom mig istället, och drömmarna som talade sitt språk om natten. Den delade värmen, de kärleksfulla och varma ögonblicken och andligheten som fyllde helgen- jag behåller det med. Bilderna som målades, rädslomurarna som krossades, de nya stegen som togs och horisonten som vidgades. Jag omfamnar allt och känner tacksamhet för gåvan från mig själv och livet. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar