23 juni 2013

Filmad spontansång i kyrkan, jodå...

Jag hade i uppgift att den här veckan sjunga spontant i kyrkan och väntade till sista dagen, och då försökte jag ändå hitta på anledningar att slippa. Jag har gett mig läxor ett tag för att prova gå emot mina rädslor, fördomar och mina egna musikaliska blockeringar. Och det här har ju varit kittlande att få göra så länge. Kanske så lätt för andra, men jag har längtat efter att bara få prova. "Skulle någon komma och säga åt mig, störa mig eller bara titta på mig? Och vad skulle jag göra då?"

 Fast jag har stått många gånger och sjungit i kyrkan är det inte samma sak som att smyga sig in, hoppas att ingen är där, och sen bara brista ut i sång. Min sång, min låt "The stars" och min stund. Mycket min... så det blev lite för mycket. Jag tog med Rufus. Men för att utmana mig lite till så skulle han få filma och samtidigt ha något att göra, så han inte skulle tycka att mamma var allt för tokig som började sjunga helt plötsligt... haha... ja, jag provade i alla fall. Det var roligt, kändes helt knäppt och samtidigt underbart!  Check! Läxan utförd!


1 kommentar: