28 juli 2013

"Världen är en tokig plats!"

Tvekar, går på tå, dansar lätt i en virvel och stannar upp och tar in. Livet bjuder upp till dans och ibland är det jag som sjunger till den. Ibland tittar jag avundsjukt på medan jag andra gånger vågar låta mig förföras och släppa fram stegen inom mig.

Jag fyller mig själv med mod genom att plocka fram bilden av min farmor uppe i sitt kök. Spelandes vinylskivor och lättklädd av sommarvärmen sjunger och dansar hon glatt tills hon blir påkommen, stannar upp och skrattar det lyckligaste skratt, om än lite generat.

Det är dags att flyga snart. Jag tvekar, går på tå och undrar vad jag slänger mig ut i denna gång. Vad som väntar i livet kan jag ändå inte förutspå. Fyller mig med kraft och mod, öppnar upp och provar att sätta ner fötterna. Stadigt och starkt för att ta ett steg, virvla med och våga finnas precis som den jag är och precis där jag är. För världen är i alla fall en tokig plats, eller hur farmor?!... underbar, men tokig!


"The world is a crazy place"
 med Linda Fändriks, Ronnie Svenblad och Tommy Olsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar