29 dec. 2013

Från rap på Wasa till hyllning på Elverket

Det har varit ett par känslosamma dagar! Men också fyllda av musik. På min födelsedag (juldagen) fick jag gåvan att stå på scen med K-element på Wasabryggeriet. En ny upplevelse att få blanda in min egen stil med hiphop men också att själv på prova på det. Vilken grej!


I förrgår var det en sinnesrogudstjänst på Gamla Eleverket i Falun som var fylld av starka känslor och stark musik och sång! Jag blev rörd, tacksam och påfylld på många sätt. Även påmind om hur mycket kärlek det finns och hur enkelt vi kan sprida den men hur svårt vi också gör det för oss själva. Vi låter rädslan hindra oss allt för många gånger och det finns saker som hindrar oss och ligger i vägen. Men även om inte mottagaren är öppen för ens kärlek kan vi vara kärleksfulla i tanken. Och när det känns som att hjärtat inte vågar eller kan vidga sig mer för att ta emot, får vi börja med kärleken till oss själva.

Igår var vi många på scenen igen som delade, hyllade, tillägnade ord och musik till Gamla elverket som plats men också till Tommy som är en av de stora eldsjälarna och har hjälpt många av oss att få växa genom musiken. Jag fick äran att framföra en nyskriven låt som ni också kan se och höra här nedan. Patrik Johansson, eller Allan Fertén, i sin karaktär som fågelskådare i början av klippet, fick i sista sekund lära sig låten och vi står på scen tillsammans för första gången.


Linda på Gamla elverket


Klicka på länken ovan och Se gärna "Knäppgöken" som är före mig på scen! ;-) Jag börjar annars 12 min in på klippet! Tack till alla som gör det möjligt att få ta del av men också få möjligheten att dela med sig!En annan spelning på Gamla elverket hade jag bara för några veckor sedan med Tommy och Alex. <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar