22 sep. 2014

Falu Pride 2014

 En dag med mycket stolthet, men Pride handlar om att vara stolt alla årets dagar! 

Jag fick äran och erbjudandet att framföra "så naken en kvinna kan bli" och fick samtidigt chansen att återigen gå emot en ny rädsla. 

Det var en sliten lapp, över 15 år gammal, som rotades fram bland musiktexterna till denna kväll. Med hemlighetsfull stil och med känslosamma rader var sången lika bekant som om den skrevs igår. Den hade äntligen hittar rätt arena att få framföras. Och jag sjöng den med bräcklig röst men med en efterlängtad stolthet.

Efter den ingången fick jag sällskap på scen! Ronnie, Patrik och Klemens "K-element". Det gav mer mersmak och de nya låtarna som framfördes har inspirerat till fler nya. Försiktigt hoppfull men vill egentligen bara kasta mig ut och lita på att jag landar där jag ska.

 Patrik spelade på "Thunder"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar