20 sep. 2016

Gastkramningen

Jag sätter mig vid datorn och tänker att jag borde sprida budskapet om att låtarna äntligen är färdiginspelade och finns på Spotify. Nästa tanke blir, varför gör jag det?

Är det för att folk ska få ta del av denna skatt eller för att höra om de ens tycker att det är en låtskatt?

Egentligen vill jag helst berätta om en märklig historia hur det kom sig att ett band slog sig samman och började kalla sig "Delad Vålnad". Namnförslaget skrattades åt först men var så klockrent att det redan var givet efter första uttalandet.

Jag skulle vilja ge av mina egna tankar om hur låtarna kom till, hur inspelningen i sig blev en ny erfarenhet trots många gånger i studio och andra gången som höggravid!

Det finns upplevelser så starka i hela den här resan med bandet som är så viktigare än att försöka övertyga andra om låtarna som äntligen går att lyssna på av vem som helst. Om rysningarna på armarna när Klemens tolkat mina första rader och ackord, om känslan mellan hopp och förtvivlan och hur drömmar går i uppfyllelse...

Men nuet kallar. Min lilla dotter vill hellre att jag gör annat så historierna och orden får vänta till en annan gång. Till dess! Här är låtarna som vore tråkigt om ni missade!


Tryck här för att komma till Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar